kedves n...,

 

a magam részéről azt gondolom, h csendes, pozitív nyitottsággal többre fogsz menni, mintha továbbra is mindnenáron meg akarnád javítani a kapcsolatotokat. 

 

ha a bátyádnak vélt vagy valós sérelmei vannak, és fenntartással viseltetik irányodban, eleve gyanús lesz neki minden, amit teszel. valószínűleg ilyenkor az a legjobb, ha nem teszel sokat. csak kis, apró gesztusokat, amikből kiderülhet, hogy egyrészt szereted, és nem bánnád, ha közelebb tudhatnád magadhoz, másrészt viszont elfogadod olyannak, amilyen. nem akarod megváltoztatni és pláne nem haragszol rá. nem vádolod, és nincsenek rossz érzéseid. nem törnek fel benned időnként indulatok, amikért aztán bocsánatot kell kérned tőle.

 

és ehhez talán az is kell, h a benned lévő keserűséget valahogy lerendezd magadban, h ez az egész igaz és hiteles legen.

 

ez így nem egyszerű. de ha összejön, talán megérte : )

 

 

Szerző: levin2004  2011.02.13. 00:56 Szólj hozzá!

Címkék: papsajt rókalelkű bátya kepeszt

A bejegyzés trackback címe:

https://levinszarva.blog.hu/api/trackback/id/tr162657082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása