Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

a (jó) szex talán az egyetlen olyan tevékenység, ami legális, társadalmilag elfogadott, nem egészségtelen, viszonylag könnyen, olcsón és gyakran elérhető bárki számára, és mégis tudattágító, és egyfajta spirituális újjászületést eredményez. a világ szebb és több lesz utána, mint előtte volt. 

 

a szex az a tevékenység, amiben a leginkább lehullanak az emberek közötti gátak, így valóban közel tudunk kerülni egymáshoz, és megérezhetünk valamit isten, a teremtés, a világot mozgató erő energiájából.
szóval nem ez mozgatja a világot, de a másik ember végtelen közelsége által közel visz minket ahhoz a végtelen energiához, egységtudathoz, ami viszont tényleg mozgatja.
 
a szex az alfa és az omega, a világ eleje és vége. 
ez a világ teremtésének a kezdete, az éppen csak megtestesült energia, maga a forró, fortyogó, vörösen izzó, cuppogó, csöpögő, lüktető, lövellő, gőzölgő anyag, amiből majd minden lesz. aztán ha már minden lett, és minden kialakult,és elromlott,és összebonyolódott, és keserves erőfeszítéssel hosszú időn át sikerül kijavítani a hibákat és megjavulni, és lebontani a belénk vert vagy magunk által állított kacifántos és mesterséges akadályokat, és ezek nélkül végre képesek leszünk színről színre meglátni magunkban is és egymásban is ugyanazt az éteri tisztaságú, csupasz, hatalmas és mindenható istent: akkor ez az, ahonnan már nincsen hova tovább, akkor ez az,ahol vége a világnak.
és a szex egyszerre mindkettő.
 
nem, nem jó bárkivel.illetve akkor, amikor csak villámhárító szerepre van szükség a felgyülemlett energiák levezetéséhez. a villám sem válogat, h melyik templomtoronyba vagy jegenyefába csapjon bele, ha már épp ott van egy kéznél, akkor durr bele, egy pillanat, és a feszültség eltűnt, mehet tovább az élet. (azért itt fontos, h ezt az illető jegenyefa is így fogja fel, és nem a világ végéig tartó tüzijátékot remélt, vagy fix csatornát a felhők fölé : ) ennek is meg lehet a maga helye és szerepe az életben, akár a tüsszentésnek, böffentésnek, hogy ne is ragozzam tovább. mind természetes és szükséges dolog, kellemesek és megkönnyebbülést hoznak. erre tényleg jó majdnem bárkivel.
 
nem, nem kivételes dolog. sőt, a lehető legtermészetesebb. ugyanannyira természetes, mint a szentháromság másik két tagja, a születés és a halál. az az energia, ami mögöttük lapul, átszövi az egész életet, minden pillanatunkat meghatározza. nem jó, ha mesterségesen távol tartjuk, és csak kivételes alkalmakkor kerülünk hozzá közel. nem szentség, amit félelemmel vegyes tisztelettel távol tartunk a hétköznapoktól, és csak vasárnap, ünneplő ruhában ruhában közelítjük meg, és akkor sem foghatjuk meg kézzel.
 
szóval nem jó mindenkivel. de nem is csak egy valakivel jó. 
azzal jó, akivel adottak a feltételek, hogy a társadalomban élő embereket elválasztó hétköznapi falakon, és a saját fejünkben lévő irdatlan gátrendszeren rést tudjunk ütni, hogy azon egy kicsit meglássunk egymás valódi, isteni énjéből egy keveset. hogy érezzük annak sugárzó melegét, fényét, feltétel nélküli szeretetét. ez okozza a valódi mámort a szexben, ez a lényege a dolognak, ezért csináljuk az egészet. az izomösszehúzódás ennek csak kellemes kísérője. 
a feltételek pedig akkor adottak, ha valahol a lelkünkben , az érzelmeinkben megnyílik egy kicsike kapu, egy pozitív vonzás, egy szívóerő a másik felé. ezt szinte bármi kiválthatja, és tőlünk teljesen független. lehet illat, érintés, egy szemvillanás, egy mozdulat, egy orrforma, egy csípőgörbület, egy hang, lehet intelligencia, humor, ízlés, műveltség, lehet izomerő, lehet stílus, lehet egy hópihe a hajában, egy lüktető ér a nyakán. bármi lehet, aminek pont olyan kódja van, hogy kinyissa bennünk azt a kis kaput és beindítsa a szívóerőt. úgy működik, mint a csipkártya az automata bejáratnál: elég, ha a közelébe teszed, és az érzékeli, és beindul.
ilyen potenciális partnerből nincsen végtelen számú, de sok van.
de ez csak az egyik fele a dolognak: az is kell a beteljesüléshez, hogy visszafele is ugyanez történjen. ha a rendszer nem szimmetrikus, akkor vagy nem lesz semmi sem az egészből, vagy a fenti villámszexet kapod, ami nem pont az, amire beindultál.
 
(szorosan nem tartozik a tárgyhoz, de a szex utáni időszak boldogság szintjét erősen meghatározza, hogy milyen szerepet szántok egymásnak a jövőben. ha itt jelentős asszimmetriák merülnek fel, az utólag a szex csodatévő hatását is sárba döngölheti. ennek tudatában pedig már ez is fontos tényező már a szex előtt is.)
 
szóval ha jó partnert akarsz a szexhez, akkor kb ez kell:
-fizikailag elérhető közelségben legyen
-fiú legyen (vagy lány vagy mindkettő, ízlés szerint)
-legyen titkos csipje, ami beindít
-neked is, amivel beindítod
-legyen bátorságod belemenni és végigcsinálni
-neki is
-kb ugyanazt várjátok egymástól.
 
minden felsorolt feltétel az előzőek töredékére a töredékére redukálja az alkalmas partnerek számát. így a kapott eredmény a kiinduló több ezres nagyságrendhez képest biztosan nem nagyon nagy szám, de igen nagy valószínűséggel nagyobb egynél.
 
de a fene megette, ha az ember ilyen tesztet kezd lefuttatni a fejében, ha épp nagyon összenézett valakivel... : )
 
hát ennyit szerettem volna mondani a szexről : )

 

Szerző: levin2004  2011.02.16. 00:13 Szólj hozzá!

Címkék: szex világ jánossomorja beindul összeillünk

A bejegyzés trackback címe:

https://levinszarva.blog.hu/api/trackback/id/tr502664365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása