Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 kedves t...,

 

 

én a magam részéről szörnyű nagy marhaságnak tartanám, ha doktorhoz mennél vagy tablettát kezdenél el szedni. ezzel azt mondanád, h neked valami komoly bajod van, és jöjjön valaki és segítsen.

 

neked valószínűleg egyáltalában semmi bajod sincsen. ha pedig van valaki, aki segíteni tud, az csak te és párod vagytok, semmi esetre sem egy idegen fehérköpenyes.

 

tök normális, h néha nagyobb a libidó, néha meg kisebb. az is tök normális, h ha sok a stressz, a családi feszültség, vagy szürkék a hétköznapok, évekig tart az egyformaság, akkor a szex is beszürkül és kevéssé lesz kívánatos.

 

és ez egyben megmutatja a kilábalás lehetőségét is: csináljatok stresszmentes környezetet, menjetek el valahova egészen máshova egy kis időre, hagyjátok magatok mögött a családot és a rokonságot. amikor visszajöttök, csináljatok pár olyan dolgot, amiről eszébe jut a másiknak, hogy a párja egy színes, változatos, vonzó, izgalmas egyéniség, aki felfedez új dolgokat, elég bátor ahhoz, h megvalósítsa az álmát.

 

és igen, annak is igaza van, aki azt mondta, ők úgy élték túl a válságot, hogy egyikük v mindketten félreléptek. ha ez a vágy nagyon mélyen benne volt  az illetőben, és egyszer csak volt elég bátor h megtegye, ettől nyilván kivirult és vonzóbb lett otthon is. és így utólag lássuk be: a kapcsolatot nemcsak hogy nem veszélyeztette az affér, de még jó hatással is volt rá.

 

ne érts félre: nem ez a megoldás. hanem a változtatás, a bátorság, az új szín, a vitalitás.

 

szerintem : )

 

Szerző: levin2004  2011.02.13. 00:22 Szólj hozzá!

Címkék: szex stressz kapcsolat unalom libidó lóhalál

A bejegyzés trackback címe:

https://levinszarva.blog.hu/api/trackback/id/tr72657034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása